Air China – skúsenosti, recenzie a hodnotenia

Plánujete letieť s Air China? Nižšie si môžete prečítať recenzie od predchádzajúcich cestujúcich. Leteli ste už s Air China? Zanechajte nám tu svoju recenziu.

3 out of 5

Recenzie (16)

P
Peter
máj 10, 2024

Air china

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
Jedna z najhorších leteckých spoločnosti , nekvalitne služby , neznalosť anglického jazyka pri riešení problémov , meškanie letov , žiadna kompenzácia , neodporúčam
N
Nikola
máj 10, 2024

MNICHOV-HANOI

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Pre mna je to jedna z najlepsich let. spolocnosti. Pomer ceny a kvality sedi. Lietadla su komunisticke, ale nie nepohodlne. Jedlo mi dokonca chutilo. Napoje neobmedzene,2 teple jedla.Letusky velmi napomocne a mile. Letela som 11 hodin do Vietnamu,6 hodin som spala (a to ja nezaspim hocikde). Dotykove obrazovky,wifi,hry,filmy,vela miesta. Rezervujte si transit hotel alebo salonik ak mate prestup,je to v cene. Minus davam za zle web stranky a aplikaciu. Je to ale cina. Beriem to. Iny kraj iny mrav. Kto ide porovnavat s Emirates a ine tak to sa neda. Preto pisem ze za tu cenu je to super. Nebojte sa letiet za lacno.
K
Karin
mar 2, 2024

Air China Jan 2024 Vie-Pek-BKK a speť

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Leteli sme s Air China prvýkrát a po prečítaní recenzí som mala dosť obavy. Nakoniec som bola príjemne prekvapená, nie je to žiadna nízkonákladovka ako napríklad Iberia. Batožina v cene, na let do Pekingu z Viedne a speť bolo lietadlo evidentne celkom nové, sedeli sme v strede prišlo nám že tam je aj celkom dosť miesta. V strednom rade viac ako v radoch pri okne. Letušky veľmi milé s AJ nebol problém. Checkin sa robí až na letisku je to bezplatné a ešte sme aj sedeli pri sebe. Na kratšom lete do Bangkoku bolo lietadlo o dačo staršie ale stále sa letelo veľkým trojradovým lietadlom s obrazovkami aj keď staršími (tam nebolo veľa zahraničných filmov ale nejaké nové sa našli). Dokonca aj na tomto lete sme dostali jedlo narozdiel od europskych leteniek, na dlhom lete sme dostali dve jedlá vždy sme vyberali "západnú možnosť" nie čínsku a bolo to celkom chutné. 8 hodinový prestup sme prečkali v saloniku, ktorý bol v pohode. Naše aplikácie (IG whatsapp atd) tam nefungujú ale wifi v saloniku ako tak išla. Prestup naspeť bol krátky necelé 2 hodiny takže žiadne dlhé čakanie čo považujem za výhodu. Nakoniec sme však mali iba 1 hodinu keďže lietadlo z BKK meškalo a nestihli preložiť batožinu v Pekingu. Tú by nám mali poslať. Za tú cenu by som určite odporučila!
I
Ivana
feb 8, 2024

Budapešť - Peking - Manila

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Tak ako spomínajú ostatní, úzke sedačky bol za mňa najväčší problém. Čo sa týka jedla cestou tam super. Úplne som bola prekvapená. Cestou naspäť som zjedla len pecivo a jogurt. Ostatné sa nedalo jesť. Prestup v Pekingu trval 15 hodín a stihli sme cestou tam čínsky múr a zakázané mesto. Cestou naspäť centrum a poflakovanie sa po meste. K tomu sme mali zdarma vybavený salónik.

eva

dakujem za recenziu. Mohla by som sa opytat ci ste sli po vlastnej osi na Cinsky mur a do mesta? alebo cez agenturu.
N
Ness
feb 8, 2024

Budapest-Hong Kong s prestupom v Chongqin a Pekingu

Overall (3 out of 5)
Moje hodnotenie (3 out of 5)
Za nas nic moc, stare lietadla, co sa tyka vankusov napr., neviem ci tie navliecky na ne vobec vymienali po predchadzajucich pasazieroch, mozno som len moc upipana…no na druhu stranu zachody velmi casto cistili cize tam nebol ziaden zapach ani ine neprijemnosti :D jedlo- otras, samozrejme od stravy v lietadlach nikdy nemam nejake velke ocakavania ale toto bolo naozaj zle… letisko v Chongqing-kedze nas nepustili do mesta museli sme 7hodin stravit na letisku, ktore je obrovske, prazdne, chladne a skoro nic sa tam ani nedalo kupit na jedenie, Letisko v Pekingu- tu sme mali tiez velmi dlhy prestup a taktiez obrovske letisko a vsade zima, no tu uz je viac zivo, aj sme sa dostali do mesta ale potom sme lutovali, ze sme mali ist radsej na Cinsky mur nakolko proces vybavovania tranzitnych viz+kontrola zabrali celkom dost casu a kym sme sa vymotali v ramci mesta vacsina pamiatok uz zatvarala. To je vsak skor nasa vina kedze sme trocha podcenili pripravu. Tiez je inak dobre mat dopredu zakupene online listky na tieto pamiatky. Vecer na letisku (po20:00) sme si uz nemali kde kupit jedlo otvoreny bol len starsbuck a este nejaka jedna kaviaren. Inak neda sa platit visa kartou, je potrebne mat zamenene peniaze alebo stiahnutu aplikaciu Alipay. Musim vsak vyzdvihnut to, ze lety nemeskali dokonca sme pristali vzdy v predstihu, personal bol mily a za tu cenu letenky to bolo fajn, no urcite nebudeme tuto spolocnost prioritne vyhladavat
TJ
Tibor Janzo
feb 8, 2024

Prestup

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
9h nočný prestup už. NIkdy viac.Absolvoval som to 2x behom mesiaca november.A poviem tak nudné letisko som nezažil.V noci funguje 1 Stanok na kávu.Automaty len Čínsky systém.Na normálne jedlo môžeš zabudnúť.Wifi katastrofa.A ta zima....V teplákovej súprave človek doslova mrzne....Cez den je par trápnych dutyfree otvorenych...Let ide podľa plánu strava je jedla ale keď ti letuška povie ze nemá pivo alebo kuracie s ryžou už nemajú tak je to ubohe...Sedačky lietadle sú úzke nepohodlné.Malo miesta.Uz nikdy viac!!!!
AK
Andrea Kecskemétiová
feb 8, 2024

Viedeň-Phuket medzipristátie Peking

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Cena letenky zodpovedá kvalite. Zvládli sme to. Jedlo slabšie. Pekingské letisko čistá katastrofa. Odporúčam v zimnom období, ak máte len pár hodinové medzipristátie, neodbavovať zimné bundy, inak tam zmrznete🥶.Neberte si powerbank bez popisu, zoberú vám ho.
S
Simona
feb 8, 2024

Bangkok cez Peking ( dlhý prestup)

Overall (3 out of 5)
Moje hodnotenie (3 out of 5)
Ceny naozaj bezkonkurenčné no práve kvôli tomu dlhému čakaniu by som si radšej priplatila buď priamy let alebo niečo rýchlejšie. Treba určite všetko riešiť cez aplikáciu ( online check-in, rezervacia transit hotelu a pod.) - Web katastrofálny, zákaznícky servis len pre čínsky hovoriacich klientov (rovno nám na zákaznickej linke zložili a cez chat nám napísali,že sú len pre čínsky trh). Let bol ok, menšie sedačky, jedlo v poriadku aj výber filmov. Najväčšie negatívum sú tie prestupy v Pekingu (obmedzené appky, zlý až žiadny internet, málo služieb, zima) ak tak využite dlhé čakanie na výlet prípadne si booknute cez aplikáciu air china transit hotel (z letiska vás odvezú taxíkom do hotela a rovnako po vás prídu aj na hotel)

Juraj

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či pri 9 hodinovom prestupe stíhame vidieť mesto, alebo je to risk (prilet do Pekingu v rannych hodinach) poprípade, či sa za transit hotel niečo priplaca. Ďakujem za odpoved
l
lukas
feb 8, 2024

Slaby stred

Overall (2 out of 5)
Moje hodnotenie (2 out of 5)
Som kusok prekvapeny ostatnym recenziam . Ja som s nimi letel 6x (Vieden-Peking/Taipei-Manila) . Uprimne uprednostnil som cenu pred komfortom . Plusy: + Cenovo kusok lepsi ako konkurencia + Pocas prestupu v pekingu hotel na noc zdarma + Pri stornovani letenky nam vratili cca 70% co som naozaj necakal + Podpalubna batozina v cene Minusy: - Sedadla mi pridu starsie a mensie, menej komfortne - Hostestky neboli moc ochotne, vzdy im vsetko vadilo, po vzlietnuti mali problem dovolit presadenie do prazdneho radu (iba za priplatok) , ale zas raz sa nam stalo ze ked bolo takmer prazdne lietadlo dovolili nam si kazdemu lahnut na jeden volny rad ...ale dovtedy vzdy sa poplatok. - Hostesky pocas covidu ked som ich niekolko kratupozornil ze cestujuci v premium economy nemaju ruska tak nato uplne kaslali, ale nam pri kazdej prilezitosti pripomenuli ze ich nemozme mat dole pomaly ani pri piti - Par krat som sa dostal do hadky lebo mi nechceli dovodit telefon v airplane mode pocas letu, ale tablet/ipad im uz nevadil lebo to podla nich nevysiela signal. - Jedlo vidim ako obrovske minus, naozaj sa to neda jest a to ja zjem takmer vsetko, taka zvlastna cinska kuchyna ktora chuti asi len im - Tym ze tam lieta vela cinanov tie lety aj tak vyzraju, pasazieri su arogantni nevychovani co sa odzrkadli pri stani na check in, stani na boarding atd... - Na vacsine letov nebola el. Zastrcka pod sedadlom a ten info system stal dost za nic kvalitou aj vyberom filmov (pokial neviete cinsky)
P
Páleníková
feb 8, 2024

Neviem čím to bolo ale prvý krát som sa v lietadle bála

Overall (3 out of 5)
Moje hodnotenie (3 out of 5)
Letela som s Air China v decembri vnútroštátne lety BKG-Phuket. Mám už čo to nalietané a vždy akosi idem do lietadla s kľudom, a však po skúsenosti s týmito letmi, už idem do lietadla so strachom. Neviem prečo, čo za typ lietadla to bolo a v čom bolo iné, ale počas celej cesty, som mala strach, lietadlo bolo ako z papiera a vôbec som sa necítila komfortne. Nešlo len o 1 let. Oba boli také... cena aj všetko ostatné super, žiaden problém. Len teda ten pocit a strach, lebo niečo bolo iné.
M
Michi
feb 8, 2024

China Air

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
S Air China som letela v 2019 na Novy Zeland (z Viedne, prestup v Pekingu) a za mna to teda bolo ciste peklo. Neuveritelne nepohodlne uzke sedadla, chrbat ma zacal boliet uz po par minutach, sialene malo miesta na nohy. Cestou naspat som si slubila, ze nabudue radsej peso nez Air China..
J
Jana
feb 8, 2024

Air China Vienna - Peking - Bangkok

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Četla jsem spoustu negativních zkušeností. Za nás jsme byli mile překvapeni. Odlet z Vídně včas. Milý personál, po cestě do Pekingu 2 jídla (chuťově moc dobrá), letadlo i v economic pohodlné, dost nových filmů, polštářek, deka a sluchátka. V Pekingu na letišti byla zima, my měli zařízený salonek, kde bylo drobné občerstvení zdarma, dalo se i v pohodě přespat. Na cestě Peking - BKK byl Boeing, který nebyl zas tak pohodlný, jídlo nic moc, ale vše na čas, dalo se vydržet /cesta z Evropy vše ekologicky baleno, dřevěné příbory apod., jakmile jsme byli v rámci Asie, tak by zabalili zvlášť snad všechno /. Cesta zpět BKK - Peking zpoždění asi 1,5 hodiny, v rámci snídaně byla k dispozici kaše nebo vejce. Alko/nealko na palubě zdarma. Zde jsme měli domluvený hotel, ale skrze prohlídku města jsme to změnili na salonek (tento večer nebyl kousek s občerstvením skoro vůbec nedoplněn). Za mě poměr cena / výkon úplně v pohodě :).

Silvia

Dobrý deň, prosím ako ste si vybavili ten salónik? Ďakujem
V
Vlado
feb 8, 2024

Airchina

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Letel som s nimi už dva krát, Bangkok cez Peking. Jedlo bolo obstojne až na poslednú ryzovu kašu co nemala žiadnu chuť 😆. Nove filmy na palube. Nepríjemné sú len prestupy v Pekingu. Asi najhoršie letisko aké som kedy zažil. Nočný 8 hodinový prestup, žiadne občerstvenie, zima, bez internetu
JC
Jane Caputolan
feb 8, 2024

Vienna - Beijing - Manila and vice versa

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Hi, I will give review in English so others can also understand. I have nothing against this airline. I only had good experience and even I was above the luggage allowance (1kg more) they were completely ok with it. They even asked me to check in my hand carry for free. Once i was also upgraded to business class for free and it was a great experience. The problem is that if you get unlucky, you will have a longer layover in Peking. We were there for 15 hours and the airport has nothing much to do. This is not about the airline but the airport wasn't the best and if you wish to buy with air china, download a lot of movies as internet isn't also great there. Another problem is also that the luggage came broken on our flight going to Manila. We didn't have time to complain as we were catching another flight. Need to contact air china for this but also it was a big luggage with "less things" inside, so that also makes a difference. Overall, good experience.
AU
Agnesa Ujpalova
aug 3, 2023

Air China - medzinarodny let Budapest - Peking - Manila (a spat)

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Cestovala som leteckou spolocnostou Air China v roku 2019 (presnejsie vo Februari). Najpr som mala obavy, kedze dovtedy nikto z mojich znamych neletel s touto leteckou spolocnostou a nemala som recenzie "z prvej ruky", a ani na internete som toho moc nenasla od Slovakov. Bola som prijemne prekvapena kvalitou sluzieb poskytnutych na palube, cistotou lietadla a aj komfortom. Let Budapest - Peking trval +/- 10 hod a nemali sme ziadne turbulencie, ani neprijemne zazitky. Mozem len odporucit.

Jofo23

My s nimi letime v piatok do Pekingu. Ako ste robili check-in?
AN
Alena Nádaská
júl 30, 2023

Rezencia na China Air

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Za mňa maximálna spokojnosť, do Ázie poletím iba s China air. Výborné služby aj strava, príjemný personál, letela som s nimi 2 x a vždy veľká spokojnosť. Keďže sme na ceste do Thajska mali medzipristátie v Pekingu 8 hod, mali sme zadarmo transfer do hotela spolu s večerou (bufet), takisto transfer z hotela na letisko zdarma a počas cesty späť z Thajska sme mali medzipristátie 20 hod. v Pekingu, taktiež transfer zdarma do aj z hotela, plus večera v hoteli. V decembri poletím s nimi opäť a veľmi sa teším.

Anna

Zdravím a potrebovali ste aj viza keď ste mali v Pekingu prestup a sedenie bolo ake dalo sa vyspať? Ďakujem za info.

Oliver

Zdravím Ja so synom letíme do Thajska a mame 14 h prestup v Pekingu Čo odporúčate ak hotel tak čo je potrebné zabeštelovať? Nevedela vy ste mi poradiť ďakujem

Jana A.

Alenka N. prosim vas ale mali ste od nich aj hotel vybavený alebo len ten transfer na hotel ktory ste si sama zaplatila? My mame 9 hod medzipristatie. Dakujem

Napísať hodnotenie

K tejto aerolinku už nemôžeš napísať ďalšiu recenziu.
Jedna z najhorších leteckých spoločnosti , nekvalitne služby , neznalosť anglického jazyka pri riešení problémov , meškanie letov , žiadna kompenzácia , neodporúčamPre mna je to jedna z najlepsich let. spolocnosti. Pomer ceny a kvality sedi. Lietadla su komunisticke, ale nie nepohodlne. Jedlo mi dokonca chutilo. Napoje neobmedzene,2 teple jedla.Letusky velmi napomocne a mile. Letela som 11 hodin do Vietnamu,6 hodin som spala (a to ja nezaspim hocikde). Dotykove obrazovky,wifi,hry,filmy,vela miesta. Rezervujte si transit hotel alebo salonik ak mate prestup,je to v cene. Minus davam za zle web stranky a aplikaciu. Je to ale cina. Beriem to. Iny kraj iny mrav. Kto ide porovnavat s Emirates a ine tak to sa neda. Preto pisem ze za tu cenu je to super. Nebojte sa letiet za lacno.Leteli sme s Air China prvýkrát a po prečítaní recenzí som mala dosť obavy. Nakoniec som bola príjemne prekvapená, nie je to žiadna nízkonákladovka ako napríklad Iberia. Batožina v cene, na let do Pekingu z Viedne a speť bolo lietadlo evidentne celkom nové, sedeli sme v strede prišlo nám že tam je aj celkom dosť miesta. V strednom rade viac ako v radoch pri okne. Letušky veľmi milé s AJ nebol problém. Checkin sa robí až na letisku je to bezplatné a ešte sme aj sedeli pri sebe. Na kratšom lete do Bangkoku bolo lietadlo o dačo staršie ale stále sa letelo veľkým trojradovým lietadlom s obrazovkami aj keď staršími (tam nebolo veľa zahraničných filmov ale nejaké nové sa našli). Dokonca aj na tomto lete sme dostali jedlo narozdiel od europskych leteniek, na dlhom lete sme dostali dve jedlá vždy sme vyberali "západnú možnosť" nie čínsku a bolo to celkom chutné. 8 hodinový prestup sme prečkali v saloniku, ktorý bol v pohode. Naše aplikácie (IG whatsapp atd) tam nefungujú ale wifi v saloniku ako tak išla. Prestup naspeť bol krátky necelé 2 hodiny takže žiadne dlhé čakanie čo považujem za výhodu. Nakoniec sme však mali iba 1 hodinu keďže lietadlo z BKK meškalo a nestihli preložiť batožinu v Pekingu. Tú by nám mali poslať. Za tú cenu by som určite odporučila!Tak ako spomínajú ostatní, úzke sedačky bol za mňa najväčší problém. Čo sa týka jedla cestou tam super. Úplne som bola prekvapená. Cestou naspäť som zjedla len pecivo a jogurt. Ostatné sa nedalo jesť. Prestup v Pekingu trval 15 hodín a stihli sme cestou tam čínsky múr a zakázané mesto. Cestou naspäť centrum a poflakovanie sa po meste. K tomu sme mali zdarma vybavený salónik.Za nas nic moc, stare lietadla, co sa tyka vankusov napr., neviem ci tie navliecky na ne vobec vymienali po predchadzajucich pasazieroch, mozno som len moc upipana…no na druhu stranu zachody velmi casto cistili cize tam nebol ziaden zapach ani ine neprijemnosti :D jedlo- otras, samozrejme od stravy v lietadlach nikdy nemam nejake velke ocakavania ale toto bolo naozaj zle… letisko v Chongqing-kedze nas nepustili do mesta museli sme 7hodin stravit na letisku, ktore je obrovske, prazdne, chladne a skoro nic sa tam ani nedalo kupit na jedenie, Letisko v Pekingu- tu sme mali tiez velmi dlhy prestup a taktiez obrovske letisko a vsade zima, no tu uz je viac zivo, aj sme sa dostali do mesta ale potom sme lutovali, ze sme mali ist radsej na Cinsky mur nakolko proces vybavovania tranzitnych viz+kontrola zabrali celkom dost casu a kym sme sa vymotali v ramci mesta vacsina pamiatok uz zatvarala. To je vsak skor nasa vina kedze sme trocha podcenili pripravu. Tiez je inak dobre mat dopredu zakupene online listky na tieto pamiatky. Vecer na letisku (po20:00) sme si uz nemali kde kupit jedlo otvoreny bol len starsbuck a este nejaka jedna kaviaren. Inak neda sa platit visa kartou, je potrebne mat zamenene peniaze alebo stiahnutu aplikaciu Alipay. Musim vsak vyzdvihnut to, ze lety nemeskali dokonca sme pristali vzdy v predstihu, personal bol mily a za tu cenu letenky to bolo fajn, no urcite nebudeme tuto spolocnost prioritne vyhladavatAir China - skúsenosti, recenzie a hodnotenia