Wizz Air – skúsenosti, recenzie a hodnotenia

Boli ste s Wizz Air spokojní? Alebo nespokojní? Nech to už bolo akokoľvek, budeme radi ak s nami budete svoju skúsenosť s Wizz Air zdieľať a napíšete nám svoju recenziu. Nech tí, ktorí budú hľadať informácie o Wizz Air, ich našli práve tu.

3 out of 5

Recenzie (13)

P
Pavol
dec 28, 2023

Nikdy viac!!!

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
Cez wizz už nikdy nepoletím.za všetko len priplacate a vo finále vás letenka vyjde omnoho drahšie ako inde.a že nízkonákladové, no fuj! Ja som cestoval z Ålesund do Gdaňsk.tam cesta fajn, no naspäť to už take hladké nebolo.prídeme na letisko a ideme odbaviť batožinu a tam nám hovoria, že musíme zaplatiť pokutu za to že sme si neurobili check in tak jej hovorím že si ho urobím teraz ale ona mi hovorí že to mu si byť 3hod.pred odletom.mal som letieť o16:00ale let nám posunuli na 18:30 a check in som si chcel urobiť o 14:00no už sa nedalo zaplatil som 444zl. ☹️čo je cca100eur.a za omeškany let nás obarovali voucherom na 18zlotych čo je cca3eura☹️sú to zdierači a nemali by sme podporovať takých zlodejov.pre mňa je to hyenizmus.letel som s nimi prvý a aj posledny krát!!!
J
Jakub
nov 14, 2023

Prišerná organizacia

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Pri kupe leteniek pre 3 osoby vrátane malého dietaťa, rozdelili miesta na sedenie, tak že kazdy sedel v inej uličke.
A
Alex
okt 14, 2023

Katastrofalna katastrofa

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
Leteli sme z Viedne do Funchalu na Madeiru 14.7.2023 s tym,ze sme mali aj Priority a aj Premium a spolocne sedenie s detmi zakupene. Cestou tam a ani spat nikto neriesil Priority boarding a ani nic. Nesedeli sme spolu s deckami. Let meskal 2,5 hodiny kvoli technickej chybe lietadla. 21.7.sme mali mat odlet. Opat lietadlo malo technicky problem a nechali vsetkych pasazierov sediet v lietadle 4 hodiny. Nikto nic nepovedal. Po 4.hodinach nas dali von,ze neodletime,pretoze lietadlo nevzlietne. Dalsiu hodinu sme cakali na informacie. Po hodine otvorili dve okienka na cele lietadlo a zacali riesit kto kde pojde spat do akeho hotela. Amaterizmus, katastrofa! Spomalene cele… ludia sa tam tlacili a domahali sa odpovede. Ziadne jedlo. Pitie. Nic. Och.. nech nezavadzam … po 3.hodinach nam doniesli deci vody. Hotel,ktory sme mali zabezpeceny, bol navrat do tazkej minulosti. Akoze 4* , ale tazkym omylom ziskane. Bez klimatizacie len s ventilatorom, smradlave izby a 30 rocnymi kobercami, smetiakmi na snurku a pod.vychytavky 90.rokov. Pick up mal byt 16:45 podla planu, pretoze planovany let ma byt o 19:00. Nikomu nic nikto nedal vediet, ja sama som omylom dala recepcnej otazku, o kolkej je obed. A ona povedala,ze ziadny nie je, lebo o 12:00 odchadza autobus od hotela na letisko!!!!! Polovica pasazierov to nevedela. Katastrofa a zly pribeh. Otrasne!!!!
R
Richard
aug 5, 2023

Starostlivosť o batožinu

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Prvý let touto spoločnosťou a hneď vylomené koliesko z kufra. Neodporúčam brať drahé kufre, ak cestujete s wizzair
L
Lenka
jún 15, 2023

Za malo penazi, lacny presun hocikam

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Na nizkonakladovku vyborne. Lietame s nimi casto. Treba si svoje naroky prisposobit a ocakavat to co od lacnych aeroliniek je mozne. Potrebujem sa niekde dostat lacno, tak nie je problem, batozinu si prisposobim tiez ako chcem hned pri kupe letenky. Necakajme za dane ceny. Jedine co teda ta cistota. Lietadla nie su poriadne upratane ani nahodou.Ale toho su si vsetci vedomi, kedze pri ich medzipristatiach to asi ani nie je mozne zvladnut no...
P
Peter
jún 13, 2023

WizzAir - ruky preč !

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
Mal som zakupené letenky do Dubaja a späť, 60dni pred odletom som už vedel, že z rodinnych dôvodov musím let zrušit, čo sa aj stalo.. žiadne peniaze, ani cent mi táto užerácka spoločnosť nevratila...ludia, ozaj pozor, ak zrušite let...ani cent nedostanete..a možete vypisovať emaily, kolko len chcete...ignoracia na plnej čiare.
D
Denisa
máj 17, 2023

Wizzair neodporúčam nepríjemné letušky čo sa tvária že ich obtazujete

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
Otras cez wizair uz nepôjdem radšej si príplatim a kúpim letenku inde.. dnes som cestovala a mala som dovolím si tvrdiť primitívnu zakomplexovanu letusku čo pracovala s nechutou a keď niekto zazvonil prevalovala oči...menovku samozrejme na uniforme nemala.. nemala šajnu ani čo robí na úvod nenafukla vestu a zvyšok letu sa zasivala aj ona s kolegyňou nevedno kde .. asi vzadu... Ponúkať nápoje a občerstvenie boli počas 6hodin iba jeden krát ľudia si museli zvoniť a stále niečo pýtať ... Vôbec nemali zaujem... wcka spinave...Cez wizair som doteraz lietala.. viem brala som to ako nízkonákladovku a je mi jasné že tie letušky sú tam ,,5trieda" ale toto dnes bol extrém.. nedovolila mi dať príručnú batožinu hore kde bolo miesto ale vraj ju mám mať pod nohami... Asi som jej bola nesympaticka alebo neviem aký mala komplex... Strašne ma bolia nohy nakoľko som musela mat pod nohami velku príručnú batožinu.. takže idem písať sťažnosť... A budem žiadať o vrátenie peňazí A celú letenku v plnej sume.. nech si to pani letuške strhnú z platu!!! Samozrejme že meno mi odmietla dať robila sa že nerozumie tak som si ju odfotila... Ale rozhodne toto tak nenechám! Mám pokazený celý deň a návrat z dovolenky.. otrasné aké osoby tam zamestnávajú....
R
Robert
apr 4, 2023

Keď neodletite, peňazí za storno sa nedočkáte

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
Pokiaľ sa s wizz Air odletí je všetko OK. Akonáhle ale let zrušia, stornujete letenky vy, alebo sa stane čokoľvek iné vďaka čomu majú vrátiť peniaze tak máte smolu. Na peniaze za stornovaný let čakám už skoro rok. Podal som reklamácie, bombardujem fb stránku ale bez úspechu. Už som sa s tými peniazmi rozlúčil...
R
Radoslav
apr 4, 2023

Super voľba

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Pokiaľ sa chcete dostať z bodu A do bodu B, ste študent alebo vám zrovna na hlavu nespadla tona zlata, tak Wizz Air bude pre vás. Po Európe, prípadne do najbližších krajín Ázie vás dopravia za nízku cenu, naviac leteckú flotilu tvoria len airbusy, ktoré sú aspoň z mňa oveľa tichšie ako konkurencia z druhej strany Atlantiku. Pre mňa najväčšie + oproti konkurenčnej Ryanair, je fakt, že pokiaľ som letenku kupoval spoločne, vždy mi dalo miesto s osobou s ktorou som spolu cestoval a spoločnosť má nenútila platiť ďalšie poplatky za rezerváciu miesta. Meškanie som na cestách s Wizz Air za ten čas nejako extra neregistroval, možno ma na to v živote pripravila železničná spoločnosť Slovensko, alebo za to môže fakt, že nežijem v Japonsku.
R
Roman
apr 4, 2023

Super, hlavně ta cenu vlaku po Cz dám celou Evropu

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Vše ok, včetně komunikace. Misky žádný oroblem
A
Ali
apr 4, 2023

Kým nie je problém, tak OK

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Pokiaľ všetko funguje, tak je to v pohode. Stalo sa nám, že jedna z nás sa nedokázala online zacheckovat a už sa nikam nedovoláte. Pomohla nám až kamarátka, čo pracuje na letisku. Keď všetko funguje ako má, tak za mňa spokojnosť. Viac sa mi páči ako Ryanair ?
M
Monika
apr 4, 2023

Let do Abu Dhabi

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Za mňa spokojnost leteli sme do Abu Dhabi s Wizz Air a za týždeň opäť.

Angelika

Dobrý deň, mohla by som sa spýtať, ako je to s kontrolou príručnej batožiny? Dbajú striktne na rozmery? Ďakujem
M
Michal
apr 3, 2023

Za mňa spokojnosť

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Akože nebudeme si klamať - je to nízkonákladovka. Čiže dostanete čo si zaplatíte. Ale ak sa jednoducho chcete dostať lacno po Európe je to podobne dobrá voľba ako Ryanair. Len by mohlo byť viac destinácií zo Slovenska. Najviac leto je z Viedne lebo to je maďarská spoločnosť. Wizz discount club je tiež dobrá voľba ak letíte viac ako jeden krát do roka. Lietadlá sú nové, služby v poriadku. Akékoľvek veci navyše si treba doplatiť ale o tom je low cost. Meškajú obča ale nie nejako výraznejšie častejšie ako iné spoločnosti.

Napísať hodnotenie

Moje hodnotenie
Cez wizz už nikdy nepoletím.za všetko len priplacate a vo finále vás letenka vyjde omnoho drahšie ako inde.a že nízkonákladové, no fuj! Ja som cestoval z Ålesund do Gdaňsk.tam cesta fajn, no naspäť to už take hladké nebolo.prídeme na letisko a ideme odbaviť batožinu a tam nám hovoria, že musíme zaplatiť pokutu za to že sme si neurobili check in tak jej hovorím že si ho urobím teraz ale ona mi hovorí že to mu si byť 3hod.pred odletom.mal som letieť o16:00ale let nám posunuli na 18:30 a check in som si chcel urobiť o 14:00no už sa nedalo zaplatil som 444zl. ☹️čo je cca100eur.a za omeškany let nás obarovali voucherom na 18zlotych čo je cca3eura☹️sú to zdierači a nemali by sme podporovať takých zlodejov.pre mňa je to hyenizmus.letel som s nimi prvý a aj posledny krát!!!Pri kupe leteniek pre 3 osoby vrátane malého dietaťa, rozdelili miesta na sedenie, tak že kazdy sedel v inej uličke.Leteli sme z Viedne do Funchalu na Madeiru 14.7.2023 s tym,ze sme mali aj Priority a aj Premium a spolocne sedenie s detmi zakupene. Cestou tam a ani spat nikto neriesil Priority boarding a ani nic. Nesedeli sme spolu s deckami. Let meskal 2,5 hodiny kvoli technickej chybe lietadla. 21.7.sme mali mat odlet. Opat lietadlo malo technicky problem a nechali vsetkych pasazierov sediet v lietadle 4 hodiny. Nikto nic nepovedal. Po 4.hodinach nas dali von,ze neodletime,pretoze lietadlo nevzlietne. Dalsiu hodinu sme cakali na informacie. Po hodine otvorili dve okienka na cele lietadlo a zacali riesit kto kde pojde spat do akeho hotela. Amaterizmus, katastrofa! Spomalene cele… ludia sa tam tlacili a domahali sa odpovede. Ziadne jedlo. Pitie. Nic. Och.. nech nezavadzam … po 3.hodinach nam doniesli deci vody. Hotel,ktory sme mali zabezpeceny, bol navrat do tazkej minulosti. Akoze 4* , ale tazkym omylom ziskane. Bez klimatizacie len s ventilatorom, smradlave izby a 30 rocnymi kobercami, smetiakmi na snurku a pod.vychytavky 90.rokov. Pick up mal byt 16:45 podla planu, pretoze planovany let ma byt o 19:00. Nikomu nic nikto nedal vediet, ja sama som omylom dala recepcnej otazku, o kolkej je obed. A ona povedala,ze ziadny nie je, lebo o 12:00 odchadza autobus od hotela na letisko!!!!! Polovica pasazierov to nevedela. Katastrofa a zly pribeh. Otrasne!!!!Prvý let touto spoločnosťou a hneď vylomené koliesko z kufra. Neodporúčam brať drahé kufre, ak cestujete s wizzairNa nizkonakladovku vyborne. Lietame s nimi casto. Treba si svoje naroky prisposobit a ocakavat to co od lacnych aeroliniek je mozne. Potrebujem sa niekde dostat lacno, tak nie je problem, batozinu si prisposobim tiez ako chcem hned pri kupe letenky. Necakajme za dane ceny. Jedine co teda ta cistota. Lietadla nie su poriadne upratane ani nahodou.Ale toho su si vsetci vedomi, kedze pri ich medzipristatiach to asi ani nie je mozne zvladnut no...Wizz Air - skúsenosti, recenzie a hodnotenia