Eurowings – skúsenosti, recenzie a hodnotenia

Leteli ste s leteckou spoločnosťou Eurowings? Napíšte nižšie o svojej skúsenosti a dajte tak vedieť ostatným o tom, či let s Eurowings stojí za to alebo nie.

4 out of 5

Recenzie (6)

M
Martin
okt 14, 2023

Eurowings do Palma de Malorca

Overall (2 out of 5)
Moje hodnotenie (2 out of 5)
So samotným letom touto spoločnosťou som bol spokojný, ale komunikácia s touto spoločnosťou bola otrasná respektíve žiadna. Niekoľkokrát som ich kontaktoval cez kontaktný formulár pretože som chcel zrušiť zaplatenú ďalšiu batožinu, no nikto sa neozval. Ich war mit dem Flug selbst mit dieser Firma zufrieden, aber die Kommunikation mit dieser Firma war schrecklich oder gar nicht vorhanden. Ich habe sie mehrmals über das Kontaktformular kontaktiert, weil ich das bezahlte Übergepäck stornieren wollte, aber niemand hat geantwortet.
M
Martin
máj 8, 2023

Eurowings - recenzia

Overall (4 out of 5)
Moje hodnotenie (4 out of 5)
Viacnasobna skusenost na trase Vieden - Berlin, Vieden - Stuttgart, viac priestoru na nohy oproti ryr a wiz. Polohovatelne sedadla, wifi, Miles&More benefitny program. Zazil som mensie meskania, ale aspon odkomunikovali vopred (email aj letiskovy infopanel) a nie az na gate. Jedlo, drinky a sluzby za priplatok naposledy (2022) sa dalo platit iba kartou (no cash option)
J
Judita
máj 8, 2023

Skúsenosti s leteckou spoločnosťou Eurowings

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Let Mníchov- Jamaica , všetko v najlepšom poriadku.
P
Petra
máj 8, 2023

Eurowings

Overall (3 out of 5)
Moje hodnotenie (3 out of 5)
2x prelozeny let odletu Duseldorf➡️Varadero, predĺžil sa čas čakania na letisku na 7h, cestou späť meškanie ale našťastie meškal aj let smer Viedeň, inak všetko v poriadku.
V
Viky
máj 8, 2023

Odporúčam

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Letela som s Eurowings Larnaca-Praha a spokojnosť 🙂 Milé letušky, na palube veľmi čisto, celkovo super let 👌🏼 Ako bonus bolo takmer prázdne lietadlo 😀
PB
Peter Bircak
máj 7, 2023

Eurowings Tenerife

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Maximálna spokojnosť,milý a ústretový personal,let bol na trase Salzburg-Tenerife-november 2022.Zajtra 8.5.2023 Salzburg-Mallorka,opäť Eurowings

Napísať hodnotenie

Moje hodnotenie
So samotným letom touto spoločnosťou som bol spokojný, ale komunikácia s touto spoločnosťou bola otrasná respektíve žiadna. Niekoľkokrát som ich kontaktoval cez kontaktný formulár pretože som chcel zrušiť zaplatenú ďalšiu batožinu, no nikto sa neozval. Ich war mit dem Flug selbst mit dieser Firma zufrieden, aber die Kommunikation mit dieser Firma war schrecklich oder gar nicht vorhanden. Ich habe sie mehrmals über das Kontaktformular kontaktiert, weil ich das bezahlte Übergepäck stornieren wollte, aber niemand hat geantwortet.Viacnasobna skusenost na trase Vieden - Berlin, Vieden - Stuttgart, viac priestoru na nohy oproti ryr a wiz. Polohovatelne sedadla, wifi, Miles&More benefitny program. Zazil som mensie meskania, ale aspon odkomunikovali vopred (email aj letiskovy infopanel) a nie az na gate. Jedlo, drinky a sluzby za priplatok naposledy (2022) sa dalo platit iba kartou (no cash option)Let Mníchov- Jamaica , všetko v najlepšom poriadku.2x prelozeny let odletu Duseldorf➡️Varadero, predĺžil sa čas čakania na letisku na 7h, cestou späť meškanie ale našťastie meškal aj let smer Viedeň, inak všetko v poriadku.Letela som s Eurowings Larnaca-Praha a spokojnosť 🙂 Milé letušky, na palube veľmi čisto, celkovo super let 👌🏼 Ako bonus bolo takmer prázdne lietadlo 😀Eurowings - skúsenosti, recenzie a hodnotenia