Etihad Airways – skúsenosti, recenzie a hodnotenia

Máte skúsenosť s letom s Etihad Airways? Podeľte sa so svojim zážitkom v recenziách nižšie. Všetkým sa nám bude omnoho lepšie cestovať, ak o leteckých spoločnostiach budeme mať vopred dostatok informácií od tých, ktorí s aerolinkou už leteli.

4 out of 5

Recenzie (13)

PS
Paulína Skaličková
nov 14, 2023

Vienna - Seychely

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
Nejhorší společnost. Objednala jsme letenky včetně sedadel pro rodinu na Seychely. Let byl zrušen. Peníze za ketenky také, nocméně do dnešního dne se tato společnost neobtěžovala vrátit peníze za rezervaci sedadel. Let zrušila v květnu. Prý má na vyřízení 45 dni. Avšak kdoví od kdy se těchto 45 dni počítá. Společnost se bezdůvodně obohatila a pokud se s ní snažím komunikovat, tak jen sděluji, že je to v řešení. Nikdy v životě Etihad!!!
Želko
mar 7, 2023

VIACNASOBNA SKUSENOST

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
2 dospeli, 2 deti, ekonomicka trieda, destinacie Seychely, Thajsko, Maldivy. Lietadlo pohodlne, skvely servis, personal mimoriadne mily, ked boli deti mensie, velka ustretovost. Nemam najmensie vyhrady. V porovnani s topkovymi spolocnostami ako napr. Emiraty, ci Qatar, nevidim zasadny rozdiel. Jedine v cene, kt. je u Etihad velmi priazniva. Na zaklade nasich osobnych skusenosti tuto spolocnost spokojne odporucam.
S
Sofikou
mar 7, 2023

Vieden - Kuala Lumpur

Overall (3 out of 5)
Moje hodnotenie (3 out of 5)
Myslím si že táto letecká spoločnosť je až za inými arabmi ako Emirates, Katar. Neponúkli nič navyše a páčila sa mi najmenej s týchto TOP airlines, aj letisko v abu dhabi je priemerne podľa mňa. Ale ak dajú dobrú cenu tak ich uprednostním aj v budúcnosti.
A
Alenka
mar 7, 2023

Prijemny let

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
S Etihad sme leteli na Mahe a boli sme velmi prijemne prekvapeni sluzbami na palube (vankus, deka, obrazovka), jedlom aj personalom. Na economy triedu veľmi dobre vybavene dokonca nepouzivaju ani plastove pribory. Let presiel velmi rychlo. Nemali sme vysoke ocakavania, takze za nas palec hore.
M
Majo
mar 7, 2023

Etihad

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Trasa Mníchov - Abu Dhabi všetko bolo ?. Určite odporúčam ?
M
Michal
feb 28, 2023

Vienna -> Male

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Leteli sme s Etihad z Viedne na Maldivy s prestupom v Abu Dhabi. Oba lety B787 Dreamliner. Super pohodlie aj v economy triede, obrazovky s filmami na každom sedadle, k dispozícii slúchadlá, veľmi dobré jedlo a naozaj príjemný personál. Bol to nočný let a dostali sme aj deku a vankúš. Dokonca aj hygienický balíček s rúškom a dezinfekciou. Všimol som si, že aj deťom rozdávali rôzne darčeky.
A
Adam
feb 28, 2023

Priemer

Overall (3 out of 5)
Moje hodnotenie (3 out of 5)
Letel som s touto leteckou spolocnostou minuly rok z Europy do Azie a naspat, a musim skonstatovat, ze som cakal omnoho viac od tejto leteckej spolocnosti a v porovnani s Emirates, Turkish alebo Qatar Airways nicim nevynika a urcite by som ich zaradil v pomyselnom rebricku minimalne za tieto tri zmienene spolocnosti, s ktorymi mam tiez osobnu skusenost. Treba si uvedomit, ze Etihad su dlhodobo radeni medzi najlepsie letecke spolocnosti sveta a teda ma zmysel porovnat ich len s tymi najlepsimi. Mam pocit ze nakupom novych lietadiel Boeing 787 - dreamliner sa skoncili dobre casy pre cestujucich s cielom setrit na nakladoch kde to je len mozne (uznavam, ze tento bod moze byt aplikovany na vacsinu leteckych spolocnosti). Pokial si clovek nepriplati aspon za Economy Plus kde ma napr. viac miesta na nohy co je v pripade vyssieho cloveka a dlhsieho letu takmer nevyhnutne tak ani nema pocit ze leti premiovou leteckou spolocnostou. Najvacsi problem vidim v tom, ze neexistuje dovod preco by som opat letel s Etihad pokial by cena letenky nebola za polovicnu/tretinovu cenu letenky v porovnani s inou premiovou leteckou spolocnostou.
J
Jakub
feb 28, 2023

Let Phuket

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Leteli sme na Phuket s jednym predtupom v Abu Dhabi, letelo sa novym Boingom 787Dreamliner . Let do Abud Dhabi sme mali v Economy + a tento len bol uzasny, vela miesta vsetko v poriadku. Klasicka trieda economy ma menej miesta ale nie je to nic strasne. Jedlo a palubny servis bol uzasny, tak isto aj cely staff. Mozem odporucit.
A
Alexandra
feb 28, 2023

Spokojnost

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Leteli sme s Etihadom z Abu Dhabi na Maldivy a boli sme velmi spokojni. Komfortne sedenie, dobry servis, chutne jedlo.
KK
Katarina Katarina
feb 27, 2023

let Seychelly

Overall (3 out of 5)
Moje hodnotenie (3 out of 5)
Leteli sme z Viedne na Seychelly a prestupom v Abu Dhabi ( 6 h prestup ). Let z Viedne Dreamliner / Greenliner, pecka, krasne lietadlo, uzasni letusiaci, aj jedlo ( ale Turkish ma lepsie ), po dlhom prestupe v AUH nas posadili do malej A320 smer Seychelly, daco strasne, nedalo sa tam sediet, dychat, letusky boli uzasne ale doteraz si pamatam tie stiesnene priestory ktore boleli o to viac ze sme uz mali za sebou 5h letovy z VIE - AUH a rovnako dlhy let sme mali absolvovat ale za to s maly starym lietadlom. Cestou zo Seychel uz boli prestupy dva - uplne zbytocne v Milane kde sme kvoli 40 stopu presli celou kontrolou nanovo… Aby som nezabudla letecka spolocnost nam asi 5 x menila terminy odletov…
K
K.
feb 27, 2023

Opatrne

Overall (1 out of 5)
Moje hodnotenie (1 out of 5)
Mali sme letenky z Viedne do Male, ale keď nám 4x zmenili dni odletov a priletov s tým, ze za jeden let ani nemali náhradu, tak sme celú letenku stornovali. Radšej sme zaplatili o 150 eur viac za priamy let s Austrian, ktorý sa nemenil. Ja by som bola s touto spoločnosťou opatrná.
MA
Michaela Ambrozova
feb 27, 2023

perfektný let

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Úžasne služby, výborné jedlo a výber, skutočný príbory, velikánsky výber entertainment, kvalitne vankúše a deky, veľké a komfortné sedadlá v economy class
F
Filip
feb 27, 2023

Etihad

Overall (5 out of 5)
Moje hodnotenie (5 out of 5)
Super služby, výber z viacerých jedál cca 5, neobmedzene nápoje alko/nealko, kozmetické balíčky, ochota personálu + bodový systém za odlietane milé....??

Napísať hodnotenie

Moje hodnotenie
Nejhorší společnost. Objednala jsme letenky včetně sedadel pro rodinu na Seychely. Let byl zrušen. Peníze za ketenky také, nocméně do dnešního dne se tato společnost neobtěžovala vrátit peníze za rezervaci sedadel. Let zrušila v květnu. Prý má na vyřízení 45 dni. Avšak kdoví od kdy se těchto 45 dni počítá. Společnost se bezdůvodně obohatila a pokud se s ní snažím komunikovat, tak jen sděluji, že je to v řešení. Nikdy v životě Etihad!!!2 dospeli, 2 deti, ekonomicka trieda, destinacie Seychely, Thajsko, Maldivy. Lietadlo pohodlne, skvely servis, personal mimoriadne mily, ked boli deti mensie, velka ustretovost. Nemam najmensie vyhrady. V porovnani s topkovymi spolocnostami ako napr. Emiraty, ci Qatar, nevidim zasadny rozdiel. Jedine v cene, kt. je u Etihad velmi priazniva. Na zaklade nasich osobnych skusenosti tuto spolocnost spokojne odporucam.Myslím si že táto letecká spoločnosť je až za inými arabmi ako Emirates, Katar. Neponúkli nič navyše a páčila sa mi najmenej s týchto TOP airlines, aj letisko v abu dhabi je priemerne podľa mňa. Ale ak dajú dobrú cenu tak ich uprednostním aj v budúcnosti.S Etihad sme leteli na Mahe a boli sme velmi prijemne prekvapeni sluzbami na palube (vankus, deka, obrazovka), jedlom aj personalom. Na economy triedu veľmi dobre vybavene dokonca nepouzivaju ani plastove pribory. Let presiel velmi rychlo. Nemali sme vysoke ocakavania, takze za nas palec hore.Trasa Mníchov - Abu Dhabi všetko bolo ?. Určite odporúčam ?Etihad Airways - skúsenosti, recenzie a hodnotenia